Hei! Jeg er Susann

Her får du vite litt mer om meg, din boudoirfotograf i Tromsø! Jeg er småbarnsmor, tenåringsmor og kone. Men jeg er også bare Susann, som elsker å sy, isbade, danse og nyte livet. Anledning til å dyrke seg selv kan ofte forsvinne i hverdagens mas og kjas, men både du og jeg fortjener å bruke tid på oss selv!

LA OSS BLI KJENT

Mer om meg…

Fra tidlig alder var mat en venn som gav meg trøst, hvilket har ført til en selvfølelse som har gått opp og ned i takt med vekta. Etterhvert som årene har gått har jeg blitt bedre venn med meg selv og kroppen min. Og den fortjener jaggu å bli hyllet. Den har vært der for meg i tykt og tynt, bokstavelig talt. Uperfekt og nydelig som den er.

Jeg har også med årene begynt å gjøre flere ting som gir MEG glede, ikke for å please andre. For
det er vi verdt, både du og jeg!

Og det er her boudoirfotografi kommer inn i bildet. Boudoirfotografering er din anledning til å få en skikkelig selvtillitsboost! Unn deg selv en skikkelig kul opplevelse, som handler om deg, der du får komme som du er, med den historien du har. Det er din tid til å skinne! Jeg vet du kanskje er litt nervøs, så jeg vil være ved din side hele tiden og si: I´ve got your, girl! Du trenger ikke å kunne noen ting som helst. Her skal du ikke prestere. Jeg viser og hjelper deg til å få deg til å føle deg som den gudinna du er!

Ustoppelig og hot som bare du kan være!

Følg meg på Instagram for oppdateringer eller meld deg på nyhetsbrevet under for å bli med i VIP-gruppa, få den ultimate Boudoirguiden, 25% rabatt på bookingavgiften og andre eksklusive fordeler!

PRISER

Den Ultimate Boudoir Guiden

ønsker du 25% rabatt på fotograferingen?